TEAMET - NORDIC SERVICE

Efter at have afsluttet vores eksamen fra Copenhagen Business School i København, etablerede vi Nordic Service ApS. Vi har alle stor erfaring indenfor servicebranchen gennem tidligere ansættelser, og vi sætter en ære i at leverer top kvalitets service. Vi går meget op i at at sikre en høj kundetilfredshed, opretholde markedets servicestandarder, samt er vi en virksomhed der værdsætter teamarbejde og tager det fulde ansvar for de opgaver, vi varetager.

PASSIONERET LEDELSE

Clive Fernandes

MANAGING DIRECTOR

Clive er virksomhedens networker der står for ansvaret for alle vores strategiske partnere, pleje nuværende samt etablere nye strategiske partnerskaber

Ziaul Hoque

BUSINESS DEVELOPMENT MANEGER

John står for den forretningsmæssige udvikling af virksomheden, udvikle udvikle vækststrategier og diversificere erhvervslivet, så indkomsten øges, og selskabets fremtidige vækst garanteres. Han er ansvarlig for at opbygge markedspositionen ved at finde, udvikle, definere, forhandle og lukke enhver forretningsforbindelse.

Mia Sohel

OPERATIONS MANAGER

Mia har det overordnede ansvar for den daglige drift samt service, som vi tilbyder til alle vores kunder.  Han sikrer at kundetilfredsheden samt servicekvaliteten er høj. Derudover, guider og leder Mia alle vores servicemedarbejdere, hvilket også indebærer ansættelse, oplæring og finde de helt rigtige folk til teamet.