KVALITETSRIG OG FLEKSIBEL SERVICE

Vi ved, hvor vigtigt det er, at arbejdet bliver udført ordentligt - specielt i lokaler med fødevarer. Læs mere om vores forskellige services her på siden. 

Serviceydelser vi udfører til perfektion

Hos Nordic Service tilbyder vi professionelle services til hotel- og restaurationsbranchen samt kontorfaciliteter. Vores serviceydelser spænder bredt fra køkken assistance - hjælp til kokken i restauranten, til tjenere, runnere og enhver form for rengøring til køkkenet, restauranten eller kontor-lokalerne.

Køkken Assistance

Vores køkkenassistenter er klar til at imponere jer med deres lokale og internationale erfaringer. De fleste af vores servicemedarbejdere har relaterede service-kurser og er trænede i de danske standarder. Vi sørger altid for at matche de danske hygiejnestandarder, bestræbe os på et godt og velfungerende samarbejde med de andre medarbejdere i køkkenet og tager det fulde ansvar for en høj servicekvalitet. Vi er meget opsatte på at opretholde disse standarder, hvilket har resulteret i positiv feedback fra alle vores klienter.

Rengøring & Opvask

Vi tilbyder en bred vifte indenfor rengøringsservice til både kommerciel og privat rengøring. Herunder: rengøring af restauranter, køkkenområder, rengøring af kontorfaciliteter, mødelokaler, offentlige områder, trapperengøring, privat rengøring etc. Vores rengøringspersonale ved, hvilke kemikalier der er bedst til rengøring af gulve, overflader, vinduer eller hvad der skal rengøres. Vores fokus er at sikre, at vores klienter er tilfredse med vores service, arbejdstid og fleksibilitet. Derfor tilbyder vi rengøringsservice skræddersyet efter dine behov.  Vi er fleksible i arbejdstid, tid og dato i ugen, og vi er til rådighed 24/7 - døgnet rundt.

Restaurant Assistance

Vi tilbyder restaurant assistance, når du regelmæssigt eller akut har brug for personale til din restaurant eller bar. Vi tilbyder også tjenere til forskellige private eller forretningsmæssige arrangementer. Vores tjenere har alle erfaringer med at tage imod ordrer på bestillinger, servere mad og drikkevarer til gæsterne ved bordene. Derudover, er vores servicemedarbejdere trænede i at tjekke op på gæsterne, så vi altid sikre, at de nyder deres måltider og træffer foranstaltninger for at rette op på eventuelle mangler. Vi sørger for en god kommunikation med gæsterne for at sikre et højt tilfredshedsniveau og løse eventuelle klager.

Service Optimering

Hos Nordic Service yder vi en seriøs indsats for kontinuerlig serviceoptimering. Vi oversætter serviceoptimering som den kontinuerlige proces, der omfatter alle vores relaterede servicefunktioner til forbedring af effektivitet og produktivitet, så det letter din proces, reducerer tid og bringer effektivitet. Især i køkkenet ved vi hvad det betyder for køkkencheferne. Kvalitet og effektivitet er to af vores nøgleord. Vi ved, hvor vigtigt det er, at arbejdet bliver udført ordentligt, specielt når servicen omhandler sundheden og fødevarer i restauranten. Vi har en supervisor på til alle nye lokationer, så servicemedarbejderen kan blive sat ordentlig ind i rengøring, opvask eller køkken assistance fra start, hvilket har skabt effektive og gode resultater fra nuværende tilfredse klienter.

Fleksible aftaler og til rådighed 24/7

Hos Nordic Service er der ingen faste rammer, og vi skræddersyer enhver service til den enkelte klient. Vi har forståelse for, at hver enkelte klient har forskellige behov, hvilket vi kun ønsker at opfylde på bedste vis. Vi er til rådighed døgnets 24 timer, og vi kan levere services af alle slags, på alle tider af døgnet, med små tidsvarsler. Vi leverer både rengøring, opvask, eller køkkenassistance til vores klienter hver dag, men hvis du ønsker servicen hver anden dag, to gange ugentligt eller sjældnere. kan dette sagtens lade sig gøre. Giv os et kald allerede i dag, og modtag et uforpligtende tilbud.